More


  O victorie ne duce în Franţa

  - Advertisement -

  romania

  Irlanda de Nord şi România se întâlnesc în această seară la Belfast, în cadrul etapei a şasea a preliminariilor Campionatului European 2016. Un duel între locul doi, britanicii, cu 12 puncte, şi liderul, România, cu un punct în faţa irlandezilor.

  După cinci dispute, Irlanda de Nord are patru victorii şi o înfrângere, pe când elevii lui Puiu Iordănescu sunt neînvinşi, având un singur egal, acel 1-1 cu Ungaria. Iar statistic vorbind, în meciurile de pe teren propriu, irlandezii au două victorii din tot atâtea meciuri jucate, iar de cealaltă parte, tricolorii au câştigat cele două meciuri din deplasare.

  În tur, Paul Papp a adus victoria României cu o dublă în minutele 75 şi 79. Iordănescu se confruntă şi cu ceva probleme de lot. Raţ şi Sînmărtean au mers să se trateze la vraciul din Serbia. Dacă fundaşul stânga pare refăcut, Sînmărtean s-a antrenat separat şi sunt şanse 50%-50% ca acesta să intre în teren.

  Referitor la cei doi sătmăreni din lotul naţionalei, fundaşul de la Southampton Florin Gardoş şi mijlocaşul careian Eric Bicfalvi de la Volin Luţk, aceştia vor începe partida ca rezerve. O victorie ne asigură un loc la Europenele din Franţa. Meciul dintre Irlanda de Nord şi România este în direct la TVR 1 de la ora 21.45.

  Tot astăzi, în grupa F se mai joacă Finlanda – Ungaria, de la ora 19.00 şi Insulele Feroe – Grecia de la 21.45.
  România: Tătărușanu – Săpunaru, Dr. Grigore, Chiricheș, Raț – Pintilii, Prepeliță – Ad. Popa, Chipciu, Maxim – Fl. Andone.

  Spaniolul Carlos Velasco Carballo va fi la centru în meciul de sîmbătă şi va fi ajutat de Roberto Alonso şi Juan Yuste, iar rezervă va fi Marcos Alvarez Moreno. Asistenţi suplimentari vor fi Carlos Del Cerro şi Santiago Jaime.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img