More


  Obiectivele lui Mirel Rădoi la Steaua, patru trofee interne și calificarea în grupele Ligii Campionilor

  - Advertisement -

  3

  Mirel Rădoi, noul tehnician al echipei Steaua București, campioana României la fotbal, a condus primele ședințe de pregătire ale formației roș-albastre și are ca obiective câștigarea celor patru trofee interne, Supercupa, campionatul, Cupa României și Cupa Ligii, precum și calificarea în grupele Champions League, potrivit site-ului oficial al clubului.

  Campionii au efectuat marți primele două antrenamente sub comanda directorului sportiv Mirel Rădoi, la Săcele și Brașov. Fostul internațional (34 ani), care nu a mai avut vreo experiență ca antrenor până acum, va conduce un grup de tehnicieni format din Massimo Pedrazzini, care va ocupa funcția de antrenor principal, din antrenorii secunzi Nicolae Dică și Daniel Oprița, Marius Popa va îndeplini rolul antrenorului de portari, în timp ce Nikos Karydas și Ciprian Prună se vor ocupa de pregătirea fizică a lotului.

  Mirel Matei Rădoi a fost figura emblematică a Stelei, fiind căpitanul echipei timp de aproape șapte ani. S-a transferat în Ghencea în 2000, impunându-se rapid în echipă datorită spiritului de luptător și calităților deosebite, precizează site-ul clubului.

  A cucerit trei titluri de campion cu Steaua și are în palmares o semifinală a Cupei UEFA, în sezonul 2005/2006. De asemenea, a evoluat în două campanii ale Ligii Campionilor, în sezoanele 2006-2007 și 2008-2009. A mai jucat pentru FC Drobeta Turnu-Severin și FC Extensiv Craiova. A părăsit Steaua după aproape noua ani, semnând, pe 15 ianuarie 2009, un contract pe trei sezoane cu gruparea saudită Al-Hilal. A mai evoluat apoi pentru Al Ain și Al Ahly, în Emiratele Arabe Unite, iar ultimul club la care a activat a fost Al Arabi, din Qatar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img