More


  Olimpia câştigă titlul în Elite!

  - Advertisement -

  FC-Olimpia-II-Somesul-Oar-2

  Meciul restant dintre Talna Oraşu Nou şi FC Olimpia II s-a jucat miercuri pe un teren şi o vreme, excelente pentru fotbal. Elevii lui Mircea Bolba şi Cristian Popa s-au impus cu 7-1 şi au devenit matematic campionii Ligii a IV-a Elite. Asta şi după ce a venit decizia Comisiei de Disciplină de a omologa rezultatul din tur, Luceafărul Decebal-FC Olimpia II, pe teren 1-0 cu 3-0 la masa verde pentru galben-albaştri.

  Revenind la meci, Cadar a deschis scorul încă din minutul 3 din lovitură liberă de la 16 m. În minutul 17 Gulya a făcut 2-0, iar Ghiriti a stabilit scorul pauzei, 1-2, în minutul 43. După pauză, Talna a presat, dar golurile au venit tot în poarta gazdelor. Faur (min. 47 şi 68), Donca (min. 61 şi 74) şi Gulya (min. 77) aveau să marcheze pentru o victorie care le aduce dreptul de a merge la barajul de promovare. Dublă care se va juca pe 20 şi 27 iunie, împotriva unei echipe campioane dintr-un judeţ apropiat. În plus, elevii lui Bolba şi Popa au mai lovit de alte opt ori bara porţii gazdelor, iar elevii lui Homorozan o singură dată. Pentru Oraşu Nou sezonul s-a încheiat, iar antrenorul-jucător Lucian Homorozan a promis câteva surprize din toamnă.

  Olimpia mai are de jucat la Tăşnad, un meci care nu contează, iar Luceafărul la Mădăras, cu Cetate Ardud. Cum diferenţa de puncte acum e de patru lungimi, iar dacă nu se mai omologează alte rezultate la masa verde, Olimpia II e campioană.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img