More


  Ovidiu Silaghi participă la întâlnirea Comitetului Executiv al Internaționalei Liberale

  =

  silaghi

  Vicepreședintele Partidului Liberal Reformator, deputatul Ovidiu Silaghi, participă în calitate de reprezentant al României, în perioada 12 – 14 iunie, la cea de a 194-a Întâlnire a Comitetului Executiv al Internaționalei Liberale, eveniment ce va avea loc la Zurich, Elveția.

  Evenimentul este găzduit de Partidul Liberal elvețian FDP / PLR și Neue Zürcher Zeitung. Tema celei de-a 194-a întâlniri a Comitetului Executiv și a Simpozionului “Liberalismul – Viziuni pentru viitorul nostru”, organizat cu acest prilej, face parte din concluziile trasate după un an de reflecție asupra liberalismului din secolul 21.

  Printre subiectele abordate în cadrul întâlnirilor se numără: „Democrația sub presiune: liberalism versus conservatorism”, „Migrație și provocări liberale”, „Acordul de liber schimb UE-SUA și implicațiile sale pentru țările terțe”, „Indiferență socială versus bun simț liberal”, ”Promovarea antreprenoriatului în rândul tinerilor – crearea și păstrarea bogăției pentru generațiile viitoare”, „Libertate și responsabilitate în era digitală”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img