More


  Paul Mihai: “Noul obiectiv e calificarea între primele patru echipe din ţară!”

  =

  dacian

  Tradiţionala deja conferinţă de presă de miercuri de la Olimpia l-a avut ca invitat pe Paul Mihai, antrenorul echipei de juniori C de la club.

  Acesta alături de şeful centrului de copii şi juniori, Dacian Nastai a vorbit despre performanţa echipei sale şi despre noile obiective .

  Echipa de juniori C, copii născuţi în 2000 şi mai tineri, a câştigat clar campionatul judeţean şi la turneul de zonă de la Cluj Napoca a obţinut un rezultat deosebit.

  Olimpia a câştigat finala , 2-1 cu Sporting Recea şi s-a calificat între primele opt echipe din ţară.

  „E o performanţă deosebită mai ales că la zonă am depăşit cluburile din Cluj şi Oradea care clar au condiţii mai bune ca şi noi. Acum vrem să ajungem în primele patru, asta ar însemna o clasare între primele două locuri la turneul semifinal” a spus Paul Mihai care a precizat că el a preluat această grupă de un an de zile . Paul Mihai le-a mulţumit colaboratorilor săi pentru sprijin, e vorba de antrenorii Paul Lenete, Daniel Oşan şi Tibi Csik.

  „E o generaţie bună. La ce am găsit la Olimpia am mai completat în timp cu copii veniţi de la Il Calcio şi LPS. Cu muncă şi seriozitate vom putea asigura Olimpiei continuitate şi cu această generaţie” a punctat fostul căpitan al Olimpiei, Paul Mihai.

  Echipa va participa între 13 şi 17 iunie la turneul semifinal, locul de desfăşurare fiind stabilit abia aseară la FRF. De remarcat că în lot, Olimpia are şi un jucător cu doi ani mai tânăr, pe Alin Văsălie. Acesta deşi e născut din 2002 face faţă cu brio duelurilor cu adversari cu 2 sau 3 ani mai mari şi e de pe acum considerat un lider de echipă.

  Atât Dacian Nastai cât şi Paul Mihai au mai declarat că şi-ar dori ca şi la Satu Mare copii să beneficieze de condiţii mai bune de pregătire.” E o minune că fără teren de antrenament scoatem an de an jcuători talentaţi şi rezultate la nivel de copii şi juniori” au amintit cei doi tehnicieni.

  Tot echipa de juniori C a lui Paul Mihai a jucat şi finala campionatului judeţean la juniori A1. Olimpia a pierdut în faţa celor de la Victoria Carei dar adversarii au fost cu 3-4 ani mai mari ca vârstă iar acest lucru s-a văzut şi pe tabelă.

  Singura problemă acum pentru această generaţie o reprezintă data la care e programată finala Campionatului Naţional.Dacă trec de semifinale, elevii lui paul Mihai vor juca pe 21 iunie finala la Buftea iar apoi pe 22 iunie, băieţii au prima zi a examenului de capacitate…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img