More


  Perechea Oana Bumba-Ciprian Mariţa a câştigat Kosice Open

  - Advertisement -

  dans

  După rezultatele excelente obţinute în acest an în competiţiile naţionale, dansatorii de la Royal Dance Club Satu Mare confirmă şi la turneele internaţionale.

  Perechea vicecampioană naţională, Oana Bumba- Ciprian Mariţa a impresionat în week-end şi în Slovacia unde a câştigat detaşat la standard la categoria 12-13 ani. De asemenea la latino, aceeaşi pereche a intrat în finală şi a terminat pe locul cinci.

  La aceeaşi competiţie a participat şi perechea Maskulik David –Roatiş Iris care a ajuns în finală la clasa B Standard varsta 16-18 ani. Iar David şi Iris au terminat pe poziţia a 5-a.

  Rezultatele sunt cu atat mai remarcabile cu cat la acest concurs au participat peste 900 de perechi din 19 ţări, printre care Rusia, Ucraina, Ungaria, Polonia, Slovacia, Franţa, Italia, Moldova, ţări cu tradiţie in dansul sportiv.

  Tot în week-end , Royal Dance Club Satu Mare a participat la Dej la concursul national de dans sportiv Cupa Latino Angels editia a 9 – a. Dansatorii de la Royal Dance au obţinut 2 medalii de aur şi 2 de argint.

  La concursul naţional de dans sportiv au participat peste 300 de perechi din ţară iar Ignat Ovidiu şi Cordea Cristian au fost invitaţi ca arbitri la această competiţie. Cele trei perechi de la Royal Dance Club au avut o evolutie remarcabila la aceasta competitie sportiva, obtinand urmatoarele rezultate la diferite categorii de vârstă si clasă:
  – Toth Aramisz- Arnauţ Luana. locul 1 la clasa E si locul 2 la Open Basic Latino vârsta 6-9 ani
  – Vlad Răzvan – Pop Simina locul 1 la clasa Hobby vârsta 12-13 ani
  – Stan Răzvan – Lucuţ Cristiana locul 2 la clasa Hobby varsta 10-11 ani

  Meritul aparţine atât sportivilor cât şi antrenorilor Ovidiu Ignat, Varga Otto, Cordea Mikle Cristian şi Marius Iepure.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img