More


  Pregătiţi pentru Campionatele Europene

  - Advertisement -

  scrimeri

  Echipa de spadă de la CSM Satu Mare şi-a prezentat ieri seară la sala de scrimă Alexandru Csipler echipamentul cu care vor participa zilele următoare la Campionatul European de la Montreux, Elveţia care debutează pe 5 şi se încheie pe 11 iunie.

  Adrian Pop, Adrian Szilagyi, Andrei Timoce şi Bertalan Arkoși şi-au prezentat noile măşti în culorile tricolorului, alături de antrenorul Francisc Csiszar. De asemenea, la aceste Europene vom avea un alt sătmărean, de la CSU Tg. Mureş. Dar şi pe Simona Pop care va concur la fete, alături de Ana Brânză, Simona Gherman, colegele sale de la Steaua, respectiv Loredana Dinu de la Dinamo.

  Delegaţia sătmăreană va porni la drum vineri dimineaţă, urmând ca duminică de la ora 9.00 să intre în competiţie la proba individuală. Iar echipa va intra pe planşe miercuri, pe 10 iunie. Simona Pop va concura sâmbătă la individual, iar marţi alături de echipa României.

  După 1550 de km de parcurs cu microbusul, băieţii îşi doresc să intre toţi în 32, în total fiind înscrişi peste 80 de spadasini.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img