More


  Prezență onorabilă la baraj

  - Advertisement -

  handbal

  Week-endul care s-a încheiat a programat la București turneul de baraj pentru promovarea în Liga Națională. Acolo unde și-a câștigat dreptul de a participa și CSM Satu Mare, formație care a terminat pe doi în seria B a ligii secunde.

  În primul duel elevii lui Nicolae Istrate s-au impus în fața celor de la CSM Focșani cu 29-26 și a urmat disputa cu formația de pe poziția a 11-a din Ligă, Pandurii Tg. Jiu. Formația venită din primul eșalon s-a impus în fața grupării sătmărene și, alături de Steaua și-a câștigat dreptul de a evolua și de la toamnă în prima ligă.

  Doar nouă jucători a avut la dispoziție Nicolae Istrate pentru această a doua întâlnire pierdută cu 24-36, după ce Cristescu s-a accidentat cu Focșani, iar Olah și Udriștioiu nu au făcut deplasarea.

  Totuși, echipa noastră a început tare partida cu Pandurii și a condus cu 4-0 (min. 5) și 5-2 (min. 9). Tg. Jiu a revenit abia în minutul 15 când a egalat situația pe tabelă, la pauză scorul fiind 17-11 pentru Pandurii. Iar scorul final a fost 24-36 în fața unei formații mult mai experimentate.

  Chiar și așa, CSM a terminat turneul pe poziția a treia, iar meciul de luni pentru clasament nu se mai dispută. Asta înseamnă că dacă, fie Pandurii, fie Steaua nu se înscrie, Satu Mare poate reveni din nou în Ligă.
  Pentru CSM au jucat în meciul doi Pogynă și Cioroiu în poartă, Mureșan 9 goluri, Morar 4, Clipea 3, Varga 3 (7 m), Ungar și Mateș 2, Pop 1.
  Urmează o binemeritată vacanță pentru băieți, iar campionatul se va relua undeva la toamnă, nu se știe cu exactitate data. Iar Nicolae Istrate se pregătește zilele acestea pentru a participa la examenul de licențiere în cadrul cursurilor de antrenori.
  În concluzie, un an bun pentru handbaliști, care au fost aproape de promovare, iar echipa a fost construită pe jucători tineri, pe care sperăm să îi revedem și din sezonul viitor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img