More


  PSD a premiat excelența în educație

  =

  psd

  Organizația Județeană Satu Mare a PSD, prin Organizația de Femei Județeană și Municipală, a premiat ieri excelența în educație. Astfel, președintele Organizației Județene de Femei a PSD, Paula Mare, și președintele Organizației Municipale Satu Mare de Femei, Manuela Rogoz, au premiat un număr de 18 elevi, șefi de promoție a liceelor din municipiul reședință de județ. Elevii au fost recompensați cu harduri de memorie externă portabile, dar și cu câte o diplomă. Astfel, PSD a devenit prima formațiune politică din județ care a făcut un astfel de gest.

  PSD, alături de elevi
  Președintele Organizaţiei Municipale de Femei Satu Mare a PSD, Manuela Rogoz, a precizat că astfel de acțiuni vor deveni o tradiție pentru social-democrați. ”Pentru că a fost ”Ziua Copilului” pe data de 1 iunie, noi femeile social democrate am considerat că ar fi bine venit un premiu special de excelență, o diplomă de apreciere și un cadou din partea noastră pentru elevii care au terminat liceul și se pregătesc de facultate. Este pentru prima dată când ne adresăm elevilor liceeni și sperăm ca în fiecare an, să venim cu un aport din partea noastră pentru ei, apreciindu-le rezultatele bune obținute la învățătură în cei 4 ani de liceu”, a declarat Manuela Rogoz.

  PSD recunoaște și premiază performanța
  Președintele Organizației Județene de Femei a PSD, Paula Mare, a ținut să le ureze succes pe viitor tuturor elevilor, declarând că ei reprezintă viitorul națiunii. ”Intenția noastră a fost de a încuraja tinerii din județul Satu Mare, care reprezintă viitorul întregii noastre nații, să vină alături de noi cu ideile lor, cu propunerile de proiecte pentru viitor. Generația tânără cunoaște nevoile celor tineri și are puterea mult mai mare de a privi spre viitor. Ne punem toată încrederea în dumneavoastră, vă felicit, sigur, este o mică atenție din partea organizației noastre, dar sunt sigură că prin toate măsurile pe care le propunem și noi vom contribui la vă a aduce cât de puțin bine în vitorul vostru”, a arătat Paula Mare.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img