More

    Sărbătoare la Şcoala “Octavian Goga”

    goga

    În fiecare an, în data de 4 iunie, Şcoala Gimnazială Octavian Goga se îmbracă în straie de sărbătoare. Elevii serbează ziua şcolii lor. Şi în acest an, conducerea a gândit un program de activităţi cu o paletă largă şi variată. A fost organizat un Concurs inter-judeţean de Limba şi literatura română “Lăsaţi imaginaţia să zboare”. Acest proiect este la a IV-a ediţie. Anul aceasta au participat un număr de 37 de echipaje formate din câte 4 elevi. Grupul ţintă este constituit din elevii claselor III-VIII.

    Întrecerile sportive între clase au constituit un punct de atracţie al zilei, elevii participând cu plăcere la acţiunile derulate sub egida ”Mens sana in corpore sano”, în final fiind recompensaţi cu diplome şi premii. Muzica şi dansul au înviorat atmosfera prin karaoke, activităţi realizate în aer liber în aşa numita ”sala verde” Eco. Clasele primare au realizat concursuri de desene pe asfalt cu tema “Viaţa de şcolar”.

    Directoarea şcolii, Corina Chindriş, a arătat că această şcoală este principala instituţie de educaţie şi învăţământ din cartierele Carpaţi I şi Carpaţi II.
    AlexandraArdelean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE