More


  “Satelitul” vrea în Liga a 3-a

  - Advertisement -

  olimpia-II

  După ce a câştigat şi cupa şi campionatul în judeţ, Olimpia II Satu Mare vrea acum să promoveze şi în Liga a 3-a.

  Primul hop de trecut pentru elevii lui Mircea Bolba şi Cristi Popa e în această după amiază când la Satu Mare se joacă prima manşă a barajului. Adversara galben-albaştrilor vine din judeţul vecin, Sălaj, e vorba de campioana Luceafărul Bălan , echipă antrenată de un fost jucător al Olimpiei din anii 90, Marius Paşca.

  Întărită şi cu jucători de la prima echipă, Olimpia II Satu Mare porneşte clar cu prima şansă.

  “Ca valoare şi ca nivel de pregătire ar trebui să fim peste ei, dar vorbim de meciuri decisive aici unde orice amănunt poate conta. Sper să ne putem face jocul nostrum şi să câştigăm la o diferenţă consistentă încă de sâmbătă” spune antrenorul Olimpiai II Satu Mare, Mircea Bolba.

  Din păcate Olimpia II Satu Mare nu va putea conta pe Anca Trip, împrumutul poratrului expirând în această vară sau pe Bâgiu, unul dintre cei mai talentaţi atacanţi de la club, acesta fiind plecat în vacanţă. În schimb vor fi în teren de la prima echipă, Mureşan, Heil, Cadar, Russ au Faur, ultimii doi fiind chiar menajaţi o repriză în finala de cupă de miercuri de la Carei!

  Antrenorul Marius Paşca de la Bălan este de părere că sătmărenii au un uşor avantaj, însă este convins că echipa sa va da totul pentru o promovare în Liga a III-a.

  “Este munca de un an de zile care se va decide în cele două meciuri. La prima vedere dacă e să fim realişti şi să luăm în calcul anumite aspecte, Olimpia II are un uşor avantaj. Dar sper să avem capacitate să gestionăm bine cele două meciuri şi cu siguranţă că echipa care va fi mai disciplinată şi mai omogenă va avea câştig de cauză. Cei de la Olimpia fac antrenamente în fiecare zi şi beneficiază şi de aportul unor jucători de la prima echipă, dar şi noi avem 4 – 5 jucători care au jucat în ligile superioare şi au o anumită experienţă. Ei pot să facă diferenţă. Pentru noi şi un egal ar fi foarte bun la Satu Mare, dar sunt convins că promovarea se va juca până în ultimul minut al meciului de la Gâlgău. Nu ne facem probleme că ar putea fi un scor la meciul tur care să ne scoată din ecuaţia promovării. La Satu Mare nu vom juca defensiv şi vom avea un cuvânt de spus”, a declarat Marius Paşca pentru sportul sălăjean.

  Partida Olimpia II Satu Mare – Luceafărul Bălan va începe la ora 17,30 şi se va juca pe stadionul Olimpia din Satu Mare.

  Formaţii probabile
  OLIMPIA II: Cherecheş- Paul C., Mureşan, Heil, Ciul- Gulya, Donca, Faur, Ionescu-Cadar, Pop P.
  LUCEAFĂRUL BĂLAN: Marcel Petcu – Vlad Lazăr, Marius Rus, Bogdan Noje, Vlad Negrean, Flaviu barnutiu, Marius Haiduc, Toth Karoly, Maior Istvan, Andrei Teglaş şi Mihai Bode.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img