More


  Scandaluri pe bandă rulantă în judeţ la acest sfârşit de săptămână

  =

  scandal

  Canicula a înfierbântat spiritele între oameni în mai multe locuri din judeţ. Astfel, la Căpleni un bărbat a fost lovit în cap cu o sticlă în propria-i locuinţă, un tânăr a fost bătut de un unchi în casa bunicii, iar la Urziceni o femeie a fost luată la palme în plină stradă.

  Un bărbat din Căpleni a fost lovit cu o sticlă de bere în cap după ce a fost atacat în propria locuinţă de alţi doi consăteni. Fapta s-a petrecut în după-amiaza zilei de duminică. După incident, victima, M. Anton, în vârstă de 44 ani, a anunţat Poliţia prin 112. După cercetările făcute la faţa locului, oamenii legii au constatat că V. Miklos, de 21 ani, și Bani Gheorghe, de 37 ani, ambii din Căpleni, au pătruns fără drept în curtea locuinței sale, unde i-au aplicat o lovitură cu o sticlă de bere la nivelul capului. Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violențe şi tulburarea ordinii și liniștii publice.

  Bătaie în toată regula duminică la Supuru de Jos. Ignorând faptul că pe numele său există o sentinţă judecătorească de evacuare din casă, tânărul Ş. George, în vârstă de 22 de ani, s-a dus la casa bunicii sale să o vadă.

  Unchiul acestuia, R. Nicolae, în vârstă de 36 de ani, a văzut negru înaintea ochilor când l-a văzut pe tânăr stând la masă cu bunica lui şi, fără să stea pe gânduri, l-a luat la bătaie. L-a lovit atât cu pumnii, cât şi cu o bâtă până a reuşit să-l scoată afară din curtea imobilului. Apoi, tot unchiul bătăuş, a sunat la 112 şi i-a chemat pe poliţişti la faţa locului. După cercetările făcute, oamenii legii au constatat că după ce a fost scos din curte, tânărul bătut l-a ameninţat pe unchiul şi pe vărul său cu moartea. În prezent, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe.

  Tot duminică, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Carei au fost sesizați telefonic, de către S. Amelita, de 35 ani, din Urziceni, despre faptul că în timp ce se afla pe stradă în fața locuinței sale, a fost lovită cu palma peste față de către V. Mirel, de 26 de ani, din localitate. Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img