More


  Se reiau lucrările la noul sediu al Primăriei Tăşnad

  =

  MITRASCA-v

  Sistate la începutul anului curent, lucrările de construcţie a noului sediu al Primăriei Tăşnad vor fi reluate în cursul săptămânii viitoare. Recent, Ministerul Dezvoltării Regionale a semnat cu executantul contractul pentru continuarea investiţiei. “În urma unor discuţii cu reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării şi ai Ministerului de Finanţe, a fost semnat contractul de finanţare pe acest an pentru continuarea investiţiei. Potrivit executantului, lucrările la noul sediu al Primăriei Tăşnad vor fi reluate în cursul săptămânii viitoare”, ne-a declarat primarul oraşului Tăşnad, Vasile Mitraşca.

  Valoarea totală a investiţiei, finanţate prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, este de aproape 3 milioane de lei. Până în prezent, au fost realizate subsolul, parterul şi primul nivel. Piatra de temelie a noului sediu al Primăriei Tăşnad a fost pusă în luna august a anului trecut de fostul ministru al Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, aflat într-o vizită în judeţul nostru împreună cu premierul Victor Ponta.

  Noul sediu va fi construit pe amplasamentul celui vechi, care s-a prăbuşit în 2009. Fostul sediu al Primăriei are o încărcătură simbolică pentru tăşnădeni, întrucât este vorba despre clădirea donată Statului Român în 1926 de către Coriolan Şter, una din cele mai importante personalităţi ale Tăşnadului din perioada interbelică. Această clădire a avut întotdeauna destinaţie de finanţe locale sau de primărie. Tocmai din acest motiv, în proiect s-a prevăzut ca faţada să fie refăcută conform proiectului original al clădirii, a adăugat primarul Vasile Mitraşca.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img