More


  Şedinţă foto pentru juniorii C

  =

  juniori-C

  Final de sezon pentru juniorii C de la Olimpia. Elevii lui Paul Mihai au reuşit o performanţă deosebită, poate cea mai bună dintre grupele de la club, terminând între primele opt echipe din România.

  După turneul semifinal de la Timişoara, lotul lui Paul Mihai se reunit ieri pentru ultima dată în acest sezon pentru o fotografie de grup.

  „ Un an bun pentru noi , poate cu puţină atenţie puteam obţine un rezultat mai bun la Timişoara. Mai avem mult de muncit până să ajungem fotbalişti” a recunoscut căpitanul echipei, Ştefan Stuleanec.

  Paul Mihai a preluat de un an această grupă şi se declară mulţumit de progresul arătat de băieţi. Fostul căpitan de la Olimpia spune că faţă de condiţiile pe care le au copii şi juniorii de la Satu Mare rezultatele sunt neaşteptat de bune.

  “Avem generaţii bune la aproape toate nivelurile. Şi această generaţie e de mare talent însă deocamdată nu ne putem compara cu centre puternice ca Timişoara ori Craiova. Dacă am avea un teren sintetic de dimensiuni normale şi condiţii mai bune de antrenament cred că am fi mult mai sus în clasamente.” a amintit Paul Mihai care recunoaşte cu sportivitate că era foarte greu de realizat obiectivul de a intra între primele patru echipe din ţară.

  “Acesta ne e nivelul deocamdată. Noi avem o arie restrânsă de selecţie în comparaţie cu centrele mari. Oricum aceşti copii merită felicitări şi să sperăm că acest rezultat îi va motiva ca la anul să şi dorească să facă mai mult şi mai bine” a încheiat Paul Mihai.

  Olimpia a terminat pe locul patru turneul semifinal de la Timişoara după două înfrângeri, cu U Craiova şi Poli Timişoara şi o remiză, cu Kinder Mureş.

  Iată lotul : Casian Kerezsi, Alex Cădar, Ştefan Stuleanec, Marius Bora, Koteles Zoltan, Nyikora David, Brodi Alex, Radu Hotca, Nicu David, Raul Stoica, Alin Văsălie, Varga Mate, Răzvan Pop, Lazin Botond, Tamas Kevin, Pircsuk Erik, Luca Tincău, Flaviu Cădar, Kecskes Roger, Szilagyi Adam şi George Botoş.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img