More


  Simona Pop şi Amalia Tătăran au pornit la drum

  - Advertisement -

  Capitala Azerbaidjanului, Baku, găzduiește în perioada 12-28 iunie prima ediție a Jocurile Europene. România este reprezentată la această competiție importantă de 147 de sportivi la 18 din cele 20 de sporturi prezente. Printre ei se vor număra și 11 scrimeri, care vor concura la spadă, sabie și floretă. Iar la spadă, Satu Mare va fi reprezentat de Simona Pop (CSA Steaua) şi Amalia Tătăran (CS Dinamo). Cele două sătmărence le vor avea colege pe Ana Maria Brânză (CSA Steaua), Simona Gherman (CSA Steaua). Ieri, delegaţia de scrimeri a plecat spre Baku.

  Evenimentele individuale vor reuni la start 36 de sportivi la spadă, 36 de sportivi la floretă și 36 de sportivi la sabie, atât la masculin cât și la feminin. Pentru fiecare armă în parte, între cei 36 de sportivi se vor regăsi și scrimeri din țara gazdă. Fetele noastre vor intra în concurs pe 23 iunie, de la ora 17.00.

  Evenimentele pe echipe vor reuni la start 6 formații la spadă, 6 formații la floretă și 6 formații la sabie, atât la masculin cât și la feminin. Pentru fiecare armă în parte, între cele șase echipe se va regăsi și formația țării gazdă. Iar echipa de spadă va concura pe 26 iunie, de la ora 17.00.

  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img