More


  Simona Pop şi Amalia Tătăran, aur cu echipa

  - Advertisement -

  spada

  Jocurile Europene de la Baku au găzduit vineri şi proba feminină la spadă echipe. Acolo unde România, cu sătmărencele Simona Pop şi Amalia Tătăran au tras direct în semifinale.


  Echipa a reuşit să treacă pentru intrarea în finală de Rusia cu 31-24 şi au întâlnit în ultimul act Estonia. Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop şi Amalia Tătăran au reuşit să cucerească medalia de aur. O finală echilibrată până la un moment dat, estonienele conducând cu 5-3.
  Dar româncele au egalat la şase şi apoi au început asaltul pentru aur. După o evoluţie mai palidă la individual, sătmăreanca Simona Pop de la Steaua a avut o evoluţie foarte bună în penultimul schimb în faţa ocupantei locului trei în clasamentul mondial, Erika Kirpu. La finalul schimbului, România a condus cu nouă tuşe diferenţă, 21-12. S-a terminat 31-25 şi România cucereşte a doua medalie de aur la Baku, după cea a Anei Brânză la individual. “Astăzi am trăit cea mai frumoasa zi din viata mea, am onoarea sa fiu intr-o echipa extraordinara, sunt cea mai norocoasa din lume! Multumesc tuturor  Multumesc fetelor sunteți cele mai tari! Multumesc domnilor antrenori ! (p.s. Multumiri si galeriei care se vede in spate)
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img