More


  “Stanca susține artistul din tine”

  - Advertisement -

  stanca

  Clubul “Impact Noua Generaţie” de la Colegiul Naţional “Doamna Stanca” a implementat proiectul ”Stanca susține artistul din tine: Artă sătmăreană de impact”, acţiune realizată cu sprijinul Fundaţiei Noi Orizonturi, ca parte a proiectului „Impact – model de educaţie pentru cetăţenie activă şi implicare comunitară în rândul copiilor şi tinerilor”, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Noul proiect al clubului ce funcționează în acest colegiu s-a desfășurat în intervalul 2-15 iunie 2015 și a constat în promovarea artei în rândul tinerilor.

  În cadrul proiectului, membrii clubului Noua Generaţie, împreună cu profesorii lideri Dana Mihai, Nicoleta Dragomir și Cristina Gherman, au selectat 41 de tineri pasionați de arte plastice, muzică, actorie și dans, invitându-i să promoveze, alături de mentorii lor, arta ca alternativă de petrecere a timpului liber și ca modalitate de dezvoltare personală.

  Au acceptat invitația de a fi mentorii acestor tineri Voropciuc Sorina, profesor de desen la Colegiul Național ”Doamna Stanca”, la arte plastice, Ille Gabriela, instructor de dans la clubul de dans CTS Satu Mare, la dans, Ursei Sorin, profesor de muzică la Colegiul Național ”Doamna Stanca” Satu Mare, la muzică, şi Roșian Stelian, actor la Teatrul de Nord Satu Mare, la actorie.

  Azi, începând cu orele 11.00, va avea loc prezentarea finală a proiectului, în sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img