More


  Surpriză dulce pentru piticii Olimpiei

  - Advertisement -

  oli-1-iuniw

   

  În premieră cei mai mici fotbalişti au avut parte de un eveniment al lor chiar de 1 Iunie.

  Conducerea şi antrenorii s-au gândit să le organizeze o sărbătoare doar a lor piticilor chiar de ziua lor, a copiilor.
  Astfel grupele de copii născuţi în 2009, 2008, 2007 şi 2006 s-au distrat împreună cu antrenorii lor şi o parte dintre jucătorii de la echipa mare la un turneu în care premiul cel mare l-a reprezentat un tort uriaş cu sigla Olimpiei oferit de firma Daniel.
  Preţ de mai bine de 2 ore copii au jucat alături de Florin Mureşan, Romario Rus, Marius Bălău , Bogdan Faur, Dumitru Muntean, Gabi Cadar şi de antrenorii Mircea Bolba, Paul Mihai, Sebi Raţ, Adrian Farcaş, Ciprian Prodan.
  „Nu contează rezultatele, important e că aceşti copii s-au simţit bine la acest eveniment, de ziua lor. Şi au sărbătorit prin sport alături de fotbaliştii de la echipa mare”, a spus antrenorul Mircea Bolba.
  Preşedintele Dan Băbuţ a mulţumit celor care s-au implicat în organizarea acţiunii şi sponsorilor care le-au acordat mici premii copiilor.
  „Vrem să fie doar un început şi să avem astfel de acţiuni. Copii sunt importanţi pentru viitorul acestui club şi ei trebuie să crească cu Olimpia în suflet. Sper să le putem crea condiţii cât mai bune de pregătire pe viitor” a spus preşedintele Dan Băbuţ.
  Iar după efort piticii şi au refăcut forţele la o felie de tort… La mulţi ani viitorului Olimpiei!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img