More


  Tiberiu Csik curtat de o echipă din prima ligă maghiară

  =

  Tibi-Csik

  Aflat la final de contract, antrenorul Olimpiei Tiberiu Csik nu duce lipsă de oferte. Cea mai interesantă şi de luat în seamă este cea de la o echipă din prima ligă maghiară.

  Acolo, ar urma să facă parte din staff-ul tehnic, dar va ocupa şi funcţia de principal la echipa a doua care va evolua în eşalonul al treilea din Ungaria. “Nu neg faptul că am primit o ofertă foarte tentantă din Ungaria. Contractul meu cu Olimpia se apropie de final, am discutat deja şi cu membrii din conducerea clubului. Însă mi-aş dori să continu proiectul Olimpia, însă totul depinde de buget. Nu aş vrea să îmi las familia şi Olimpia pentru a pleca în Ungaria“, a completat Tibi Csik.

  Referitor la meciul retur al barajului de promovare în Liga a III-a de la Gâlgău, FC Olimpia II nu se va putea baza pe un titular de drept în partida cu Luceafărul Bălan. Este vorba despre Mircea Donca, jucător care are varicelă şi neceistă repaus la pat două săptămâni. Dar poate, revenirile lui Chivari sau Bîgiu să aducă un plus în partida decisivă de sâmbătă.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img