More


  Ţigări de contrabandă, confiscate de vameşi la Halmeu

  - Advertisement -

  ciudate

  Peste 170 de pachete de ţigări de contrabandă, cu nume cel puţin ciudate, au fost confiscate, în perioada 22-24 mai, în Vama Halmeu, de vameşii sătmăreni. De asemenea, vameşii au confiscat şi autoturismele cu care erau transportate ţigările.

  În data de 22 mai, în jurul orei 17.00, s-a prezentat la intrarea în ţară un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Ungaria. În urma controlului vamal s-au descoperit nedeclarate, în bagajele personale ale călătorilor, 340 bucăţi ţigarete (17 pachete) de diverse mărci. Contravenientul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 1.500 de lei, iar ţigările au fost confiscate.

  O zi mai târziu, în jurul orei 16:30 s-a prezentat la intrarea în ţară un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în România. În urma controlului vamal s-au găsit ascunse în bancheta din spate şi în bordul autoturismului 980 de bucăţi de ţigări (49 de pachete) de diferite mărci, nedeclarate. Contravenientul a fost sancţionat contravenţional cu 5.000 de lei, ţigările au fost confiscate, iar autoturismul a fost reţinut până la plata amenzii.

  În data de 24 mai, s-a prezentat la intrarea în ţară un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Ungaria. În urma controlului vamal s-au găsit ascunse pe bancheta din spate şi în scaunele din faţă 2.200 de fire de ţigări (110 pachete) marca Paramount, netimbrate. Contravenientul a fost sancţionat cu o amendă de 5.000 de lei, ţigările au fost confiscate iar autoturismul reţinut până la plata amenzii.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img