More


  Trei din trei pentru sătmăreni

  =

  karting

  Campionatul Naţional de Karting Dunlop şi-a consumat, la finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat, etapa a treia. Competiţia s-a desfăşurat pe circuitul de la Prejmer, judeţul Braşov, cu 61 de piloţi la start.

  Printre aceştia s-au numărat şi trei piloţi din Satu Mare, de la CSM, Darius şi Marco Bota, respectiv Palatul Copiilor, Mihai Temian. Cu toţii au reuşit rezultate bune, clasându-se pe podium.

  La clasa Kid (6-9 ani), Darius Bota a terminat concursul pe locul doi, din 16 concurenţi la start, iar acest rezultat i-a adus şi locul trei în clasamentul general. Fratele său mai mare şi mai titrat, Marco Bota, la clasa Mini (10-14 ani) a terminat al treilea dintr-un total de 14 piloţi şi se menţine pe trei la general.

  Iar Mihai Temian, la clasa Micro Rotax (9-11 ani) a trecut al doilea linia de sosire având opt adversari. Acesta se menţine pe locul doi în clasamentul provizoriu.

  Deşi au avut parte de o vreme potrivnică, ploaie şi vânt, elevii profesorului Gheorghe Takacs au reuşit să termine cursa între primii. Etapa următoare se desfăşoară pe 11 şi 12 iulie, pe circuitul Amkart din Bucureşti. Campionatul mai programează apoi alte două etape, 5-6 şi 26-27 septembrie la Constanţa şi din nou la Bucureşti.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img