More


  Turneu inedit de minifotbal pe asfalt de Zilele Judeţului

  =

  copii

  Sâmbătă vom avea parte de un inedit turneu de minifotbal rezervat copiilor născuţi în 2006 şi 2007. În cadrul Zilelor Judeţului va fi organizată a doua ediţie a Cupei Sătmarului la fotbal pe asfalt, competiţia reunind la start opt echipe de la toate cluburile de fotbal din judeţ care au grupe la aceste vârste.

  La stadionul Olimpia a avut loc ieri la prânz tragerea la sorţi la care au participat o mare parte din antrenorii implicaţi în competiţie.

  Astfel în cadrul categoriei 2007 în grupa A vor evolua Someşul Satu Mare, LPS Satu Mare, Primavera şi Olimpia Satu Mare. Iar în grupa B au fost repartizate Juniorul, Negreşti, Kinder şi IL Calcio.

  La categoria 2006, LPS Satu Mare, Juniorul, Olimpia şi Someşul se vor întâlni în grupa A iar Kinder, Negreşti, Primavera şi Il Calcio în grupa B.

  Turneul categoriei 2006 va începe la ora 9 şi se va juca pe sistem 4 contra 4 pe durata unei singure reprize de 14 minute.

  „Anul trecut acţiunea s-a bucurat de un real succes. Ideea de mişcare a prins şi important pentru copii e să participe şi să vadă că se poate juca fotbal şi pe asfalt, aşa cum o făceam şi noi acum 20-30 de ani” a spus prof. Dacian Nastai la tragerea la sorţi.

  Programul complet al turneului va fi publicat în ediţia de mâine a GNV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img