More


  UDMR vrea funcţia de viceprimar al municipiului Satu Mare

  =

  udmr

  Maskulik Csaba și Nagy Szabolcs sunt cele două nume avansate de către UDMR pentru a ocupa postul de viceprimar, rămas vacant după demisia fostului viceprimar Marcela Papici. Anunțul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, de către președintele UDMR de la nivel național, Kelemen Hunor. La eveniment au mai fost prezenţi președintele Organizației Județene Satu Mare a UDMR, senatorul Pataki Csaba, respectiv preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a UDMR, deputatul Kereskenyi Gabor.

  Kelemen Hunor s-a confesat că a venit la Satu Mare pentru a da o mână de ajutor conducerii judeţene a UDMR în încercarea de a desemna un candidat pentru funcţia de viceprimar al municipiului Satu Mare. Kelemen Hunor a fost de părere că oferta ar fi fost mai bună dacă ar fi venit în anul 2013 . “Nu vrem un viceprimar de vitrină. Această situație trebuie rezolvată în interiorul organizației locale. Sunt două nume, două persoane care sunt de acord să accepte funcția de viceprimar. Este vorba despre domnii Maskulik Csaba și Nagy Szabolcs”, a spus Kelemen Hunor.

  Deputatul Kereskenyi Gabor a anunţat ieri, în premieră, că va candida la Primăria Satu Mare la alegerile din 2016. “Până în toamnă trebuie să avem candidatul pregătit pentru această cursă. Avem un coleg consilier care şi-a exprimat această dorinţă, domnul Maskulik. Vreau să spun că va fi o cursă şi că şi eu, subsemnatul, sunt interesat şi mă voi înscrie în această cursă. După cum ştiu eu, mai sunt doritori şi de aceea este o organizaţie puternică pentru că mai avem în echipa noastră oameni cu experienţă în administraţie, în diferite profesii, care vor intra într-o astfel de cursă“, a declarat Kereskenyi Gabor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img