More


  Un pas spre revenirea în Liga Naţională

  - Advertisement -

  handbal

  Aventura handbaliştilor sătmăreni la Bucureşti a început cu dreptul. La sala Lucian Grigorescu, CSM Satu Mare a evoluat ieri în cadrul primei dispute a barajului de promovare în Liga Naţională împotriva echipei de pe locul patru din seria A a ligii secunde, CSM Focşani.

  Elevii lui Nicolae Istrate s-au impus la capătul celor 60 de minute de joc mai clar decât o arată scorul, cu 29-26, la pauză 14-13. În prima repriză focşănenii au condus cu 7-4 şi 8-5, dar gruparea sătmăreană a revenit şi a condus la pauză. Cea mai mare diferenţă, în favoarea alor noştri a fost de nouă goluri, 28-19 în minutul 50.

  “Băieţii au jucat bine. Dacă tot am ajuns până aici încercăm să evoluăm cât mai bine, cine ştie… Cu Pandurii va fi altceva, e o echipă venită din Liga Naţională, cu experienţă, dar noi nu avem nimic de pierdut“, a spus după meci antrenorul Nicolae Istrate.

  Aşadar, azi de la ora 13.00, CSM-ul sătmărean întâlneşte Pandurii din Tg. Jiu, o nucă tare în faţa unui adversar care îşi doreşte să rămână în prima ligă. Urmează duminică o zi de pauză pentru echipa noastră care va mai juca luni pentru a vedea pe ce poziţie încheie grupa. Iar prima clasată merge în Liga Naţională.

  Pentru CSM au marcat Mureşan-8 goluri, Mateş-6, Ungar-5, Clipea-4, Morar-3, Pop-2, Cristescu-1. A apărat tot meciul portarul Cioroiu, iar de pe bancă a mai intrat Santeiu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img