More


  Un sătmărean a luat Cupa din Banat!

  =

  ciobai

  Lansat în fotbal de LPS Satu Mare, Olimpiu Ciobai a avut un traseu extrem de interesant până la 24 de ani. A jucat la Naţionala de juniori a României, a ajuns la nivel de liga a 2-a şi a 3-a cu FC Baia Mare, Dinamo II Bucureşti sau Dunărea Călăraşi. A mai trecut pe la Cisnădie, FCM Reşiţa şi Făget iar din 2013 a ajuns la Ripensia Timişoara în Liga a 4-a din Timiş.

  Ciobai a ajuns la Timişoara după ce a intrat cu brio la Facultatea de Management în Producţie din cadrul Universitatii Politehnica. Iar în paralel cu studenţia a fost atras şi în proiectul Ripensia .

  “Am ajuns la Ripensia prin persoana lui Raul Briciu, decarul nostru. El m-a convins să vin la Ripi. Sunt student în anul 3 la Facultatea de Management în Producţie din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara“, ne-a povestit Ciobai, care a reuşit şi în acest an să cucerească trofeul judeţean Timiş al Cupei României.

  “Da, într-adevăr am ratat obiectivul nostru principal, acela de a câştiga campionatul judetului Timiş, dar am avut o consolare prin câştigarea de o manieră categorică a cupei. Sezonul a fost unul foarte greu, cu multe meciuri tari”, a mai spus Olimpiu, care marca pentru Ripensia golul calificării în faţa celor de la U Cluj Napoca în 16 -imile ediţiei 2013 a Cupei României. Visul frumos a fost spulberat apoi în optimi de Pandurii, gorjenii impunându-se cu 3-0.

  Anul acesta Ciobai a luat cupa cu Ripensia după o finală fără istoric, 6-0, cu CS Ghirodaţ în care Ciobai a deschis scorul…

  “Avem prime. Conducerea ne-a plasat nişte obiective la începutul campionatului pentru care vom fi remunerati. Si am fost. E mai mult decat un hobby. Nu pot sa fac fotbalul doar ca hobby. Probabil toată viaţa voi fi implicat într-un fel sau altul în fenomenul fotbal”, a descris fostul jucător de la LPS condiţiile de la Ripensia. De altfel Ciobai a anunţat că-şi doreşte să rămână la Ripi, un club pe care-l consideră cu mult peste nivelul Ligii a 4-a.

  “Pe viitor mă văd tot la Ripensia. Vreau să ajut clubul cât pot eu de mult”, a completat Ciobai care după banchetul de duminică de final de sezon va reveni la Satu Mare în această săptămână pentru o scurtă vacanţă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img