More


  Un spectator din Bercu a lovit un jucător de la Viile Satu Mare

  =

  Întrunită în şedinţa de marţi seara Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare a hotărât ca de fiecare dată sancţionarea actelor de indisciplină de pe terenurile din judeţ.
  Iar problemele nu au fost atât de mari, mai multe rezultate omologate la masa verde şi doar câteva etapa de suspendare, ceea ce e foarte bine.
  Astfel, după meciul FC Olimpia II – Turul Micula, când oaspeţii au parasite nejustificat terenul de joc a rămas rezultatul înregistrat în minutul 65, 5-0. La meciul Unirea Bercu – Viitorul Viile Satu Mare un spectator a intrat pe teren şi a lovit un jucător oaspete. Echipa gazdă a pierdud cu 3-0, terenul a fost suspendat o etapă şi s-a ales şi cu o amendă de 200 de lei. La meciul Dari Lipău – FC Certeze, oaspeţii au folosit un jucător sub o altă identitate care a refuzat să se prezinte la confruntare, iar rezultatul a fost omologat 3-0 pentru Lipău. Voinţa Sătmărel nu s-a prezentat din nou la un joc, cel de la Craidorolţ şi a pierdut meciul cu 3-0. Liderul din Viile Satu Mare a pierdut partida la masa verde după ce o câştigase pe teren în faţa celor de la Dumbrava, pentru folosirea unui jucător sub o altă identitate care a refuzat să se prezinte la confruntare şi s-a ales cu o amendă de 100 de lei.
  Două etape de suspendare a primit Cătălin Căptărin (O. Domăneşti) şi 75 de lei amendă, iar Anton Horn (V. Petreşti) va sta o etapă şi va plăti 20 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img