More


  Vârful umorului românesc se află la Satu Mare

  =

  umor

  Festivalul Naţional de Umor „Io-s auchan şi bine-mi pare”, care a debutat aseară în sala Filarmonicii „Dinu Lipatti”, a adus la Satu Mare vârfurile umorului românesc de calitate, aşa cum a spus în deschiderea lui directorul festivalului, umoristul clujean Cornel Udrea. „Am venit la Satu Mare, alături de prietenul meu Sorin Tănase, să punem bazele unui festival naţional de umor de mare amploare. Astfel că am adus aici vârfurile umorului românesc”, a precizat Cornel Udrea.

  Organizatorul festivalului, umoristul Sorin Tănase, născut la Satu Mare, a arătat că prin acest festival îşi împlineşte un vis. „Fiind sătmărean, am dorit de mult timp să aduc la Satu Mare acest festival, iar acum visul mi s-a împlinit. Mulţumim sătmărenilor că au acceptat să venim la ei cu umorul nostru”, a mai spus Sorin Tănase.

  Sătmărenii care au fost prezenţi la prima seară a festivalului au avut parte de o porţie de râs la bancurile şi anecdotele spuse atât de cei doi mai sus menţionaţi cât şi de alţi invitaţi printre care Ioan Gyuri Pascu, Ioan Mercea, trupele de umor Sibiul şi Făgăraşul şi alţi umorişti. De asemenea, în holul Filarmonicii a fost organizată o expoziţie de caricatură şi grafică satirică.
  Festivalul va continua şi în această seară, invitat special fiind actorul şi umoristul Dorel Vişan.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img