More


  ZILE de oraşe şi comune, tot mai PUŢINE. Primarii spun că au alte PRIORITĂŢI

  =

  comuna1

  Primarii şi consiliile locale din judeţ spun că pentru acest an au alte priorităţi în defavoarea distracţiei, astfel că celebrele zile ale oraşelor şi comunelor vor fi mai puţine în această vară.

  Odoreul şi Apa sunt doar două dintre comunele care au renunţat la organizarea Zilelor comunelor. Primarul comnei Odoreu, Dumitru Pop a afirmat că, în loc de zilele comunei, vor fi organizate o serie de activităţi cultural artistice care nu necesită cheltuieli, deoarece nu sunt fonduri pentru distracţie, acestea fiind canalizate spre investiţii. Primarul comunei Apa, Ioan Apan, afirmă că în acest an în comună se desfăşoară o serie de lucrări şi că priorităţile financiare se îndreaptă spre finalizarea acestora.

  comuna2

  La Turţ, încă nu se ştie dacă în acest an vor fi organizate zilele comunei. Primarul Ioan Ciupac afirmă că acest lucru se va decide în ultima şedinţă a Consiliu Local, iar dacă se va decide organizarea lor, zilele comunei se vor desfăşura în ultimul week-end din luna august.

  În schimb, la Moftin vor fi organizate astfel de zile, oscilându-se între Vunk şi Conect-R ca şi capete de afiş.

  comuna3

  Cu excepţia municipiului Carei, care în acest an va organiza doar un festival medieval în locul Zilelor Oraşului, celelalte oraşe vor organiza astfel de evenimente.

  comuna5

  Spre exemplu, Zilele Oraşului Negreşti-Oaş sunt organizate în cadrul Festivalului „Zestrea Oaşului”, care se va desfăşura în perioada 15-16 august.

  comuna4

  La Ardud, în perioada 17-19 iulie se va desfăşura Festivalul Medieval, iar în data de 15 august vor fi organizate festivităţile prilejuite de Ziua Oraşului, urmat, a doua zi, de Festivalul Foclorului Codrenesc „Cetatea Codrului”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img