More


  33 de jucători la primul antrenament

  =

  oli

  Căldură mare şi multă incertitudine la reunirea de ieri a Olimpiei. La stadion s-au prezentat 33 de jucători, de la seniori, cadeţii de la echipa a doua şi până la juniorii lui Lulu Dragomir care au câştigat Cupa Federaţiei. Dintre aceştia, antrenorul principal, Tibi Csik, va avea de ales lotul cu care gruparea fanion va merge în noul sezon al Ligii secunde. Un sezon care nu ştim nici când va începe şi nici pe ce sistem, cu una sau două serii…

  Tot sub semnul incertitudinii e şi situaţia financiară de la club. Conform celor declarate de preşedintele Dan Băbuţ, clubul nu are în acest moment buget pentru sezonul 2015-2016 şi se aşteaptă alocarea banilor de la Consiliul Local.
  “Există dorinţă în rândul consilierilor şi asta e important. Trebuie găsită doar forma juridică şi sunt convins că în perioada următoare vom primi banii de la Consiliul Local. Până nu vom fi siguri de buget nu ne putem permite să semnăm contracte cu noii jucători”, a spus preşedintele Dan Băbuţ la conferinţa de presă organizată imediat după reunire.

  Antrenorul Tibi Csik a amintit că deocamdată nu se pune problema unui cantonament din moment ce încă nu există un buget.
  “E clar că performanţele clubului depăşesc condiţiile pe care le avem. După aprobarea bugetului şi după primele două săptămâni în care vom stabili în mare lotul vom vedea şi unde mergem o săptămână în cantonament. Deocamdată avem un program de meciuri de verificare bine pus la punct iar de pe lista de 46 de jucători vom alege lotul de 22-23. Azi (n.r. ieri ) deja 13 s-au autoexclus prin absenţa nemotivată de la reunire”, a declarat Tibi Csik.

  Deocamdată singura noutate din lot o reprezintă portarul Băican de la FC Zalău. În rest se mai poartă discuţii pentru prelungirea contractelor cu Bîgiu şi Anca Trip şi pentru transferurile lui Boştină şi Vasile Pop.
  De remarcat că în această formulă Olimpia are în lot doar şapte jucători din afara judeţului, Băican, Onicaş, Lukacs, Rus, Faur, Mărkuş şi Selagea restul fiind sătmăreni!!!
  Dintre seniori i-am remarcat pe Şuta, Băican, Munteanu, Iuhas, Mureşan, Heil, Selagea, Faur, Rus, Cadar, Sălăgeanu, Mărkuş sau Onicaş. Iar căpitanul Iuhas şi fundaşul Mureşan au fost menajaţi la primul antrenament…

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img