More


  8.600 de bilete pentru dinamovişti în derby-ul cu Steaua

  =

  di

  Suporterii dinamovişti vor avea la dispoziţie 8.600 de bilete pentru derby-ul cu FC Steaua, din deplasare, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, pe care le pot procura de la casele de la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

  Preţul biletelor puse la dispoziţie pentru fanii dinamovişti este de 25 de lei, în pachet fiind inclus şi un DVD cu un film cu o retrospectivă a coregrafiilor făcute de galeria echipei Dinamo, intitulat “De la alb-negru la 3D”.

  Programul caselor de bilete de la stadionul Dinamo este de luni până sâmbătă, între orele 10.00-20.00 şi duminică, între orele 10.00-16.00.

  În zilele de joi, vineri şi sâmbătă, de la ora 17.00, suporterii care îşi vor procura bilete pentru derby-ul cu Steaua vor avea posibilitatea să le cumpere direct de la jucătorii dinamovişti desemnaţi de club pentru această acţiune.

  Data şi ora la care se va disputa derby-ul Steaua – Dinamo, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, pe Arena Naţională, nu au fost încă stabilite de către Liga Profesionistă de Fotbal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img