More  Adriana Matei și Beata Vaida din nou în top

  - Advertisement -

  volei

  Sâmbătă la Timișoara s-a pus punct Balcaniadei U 20 la beach-volei. 12 echipe la feminin s-au duelat pentru medaliile puse în joc, printre care și CSM Satu Mare.

  Tinerele voleibalistele de la CSM Satu Mare, Adriana Matei (17 ani) și Beata Vaida (18 ani) pregătite de Adrian Pricop au fost de neoprit până în finală.
  Au trecut de trei ori de echipele Serbiei, ultima dată în semifinale și o dată de reprezentativa Turciei, de fiecare dată cu 2-0 la seturi. Iar în ultimul act au dat peste echipa de top a Greciei, care învinsese până atunci și celelalte reprezentative ale României. După o finala foarte echilibrată, în care elevele lui Pricop au avut 1-0 la seturi (21-17), au cedat celelalte două seturi, 21-23 și 12-15. Oricum o finală echilibrată în fața unei echipe care practică voleiul de plajă de trei ani și nu de trei luni ca și fetele noastre. Oricum cele două sportive au primit felicitări din partea adversarelor și le-au invitat la stagii de pregătire în Grecia.
  Voleibalistele de la CSM nu vor avea prea mult timp pentru a sărbători acest succes pentru că de joi se vor întoarce la Timișoara pentru Campionatul Național de junioare. Apoi urmează apoi balcaniadele din Macedoia și Grecia, respectiv Campionatele Europene Under 20 din Cipru.
  Beata Vaida și Adriana Matei se mândresc cu performanțe remarcabile, în doar câteva luni de pregătire pe nisip: locul 1 la turneul de la Bucureşti, locul nouă la Balcaniada de junioare, titlul de vicecampioane de senioare de la Timișioara, la care se adaugă acest proaspăt titlu de vicecampioane balcanice Under 20 tot la Timișoara. Iar duminică, imediat după Timișoara, sportivele au plecat la Sibiu unde au jucat finala de la un alt turneu important, Sibiu Sands, iar cu rezultatul vom reveni în ediția viitoare.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts