More


  AJF-ul vrea o filială și la Carei

  =

  AJF-

  La Adunarea Generală a AJF-ului de sâmbătă s-a avansat ideea ca forul județean să-și deschidă pe viitor o filială și în municipiul Carei.

  Președintele AJF Satu Mare, Ștefan Szilagyi a recunoscut că ideea nu e nouă și că a purtat deja discuții cu oficialitățile pentru a deschide un punct de lucru și la Carei.

  Ideea a fost primită foarte bine de delegații cluburilor afiliate mai ales că din cele 55 de echipe care activează în cele trei ligi din județ, 23 sunt din jurul Careiului. Nu ar fi o noutate, ne aducem aminte că pe vremuri, mai ales la nivel de comisie județeană de arbitri funcționau cu succes filiale în județ la Carei, Tășnad și Negrești Oaș. Cu siguranță că și acum lucrurile s-ar simplifica dacă o parte din activitate s-ar transfera la… Carei!

  ”S-ar reduce o mare parte a cheltuielilor cu transportul la Satu Mare și nu am mai pierde atâta timp pentru un formular sau o viză”, a spus un oficial al unei echipe din zona Careiului. În completare și președintele celor de la Luceafărul Decebal, Ioan Răcșan a solicitat ca pe viitor pe site-ul AJF-ului să fie postate toate formularele de care cluburile au nevoie. ”S-ar simplifica multe dacă am putea lucra online. Nu să ne deplasăm pentru orice cerere depusă”, a punctat oficialul vicecampioanei din elită.

  Președintele AJF-ului, Ștefan Szilagyi speră ca în scurt timp să rezolve aceste mici probleme.

  Acesta caută soluții pentru a deschide filiala din Carei dar și un informatician tânăr și iubitor de fotbal pe care să-l coopteze în echipa de la AJF, la secretariat.

  De asemenea vor apărea și câteva modificări de… imagine la AJF, amânunte urmând să primim la finalul lunii viitoare.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img