More


  Andreea Pop pleacă de la CSM Satu Mare

  =

  baschet

  După doar un sezon la Satu Mare, Andreea Pop a ales să se despartă de CSM şi a dat curs ofertei venite de la vicecampioana Sepsi Sfântu Gheorghe.


  Andreea Pop a semnat un contract pe un an de zile cu opţiune de prelungire.
  Pop a jucat cinci meciuri pentru CSM Satu Mare după care, din păcate s-a accidentat şi a fost indisponibilă până la finalul campionatului.
  Înainte de a veni la Satu Mare, Andreea Pop a evoluat patru sezoane la U Cluj Napoca şi a fost în carieră o prezenţă constantă în loturile naţionale de junioare. Pare a fi o vară perfectă pentru Andreea care după ce s-a refăcut complet la genunchi , s-a căsătorit şi a schimbat numele de familie în… Lazăr. Iar acum a parafat contractul cu vicecampioana!
  La Sepsi Sfântu Gheorghe va rămâne cel mai probabil şi Annemarie Părău, o fostă jucătoare a CSM-ului sătmărean. Iar pe piaţa transferurilor în Liga Naţională de baschet feminin  e agitaţie mare, majoritatea jucătoarelor autohtone de valoare fiind deja acontate. Din păcate nicio veste dinspre CSM Satu Mare, semn că , aşa cum am mai scris , nu ne putem aştepta la un sezon spectaculos din toamnă, la Satu Mare.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img