More


  ASA şi Astra se bat în turul trei

  =

  asa

  Două echipe româneşti ne reprezintă mai departe în Liga Europa. ASA Tg. Mureş şi Astra Giurgiu vor juca în această seară în turul trei al competiţiei europene. Dacă Astra a trecut în turul precedent de scoţienii de la Inverness, vice-campioana intră abia acum în luptă.

  ASA are o misiune grea în faţa locului cinci din League 1 sezonul trecut, Saint Etienne. Adversara din Franţa are prima şansă la calificare mai ales că mureşenii se confruntă cu probleme financiare. Însă deocamdată este liderul Ligii 1 şi de ce nu, poate furniza surpriza. Partida care începe la ora 21.00 şi este transmisă în direct de Digisport 1 va fi oficiată de o brigadă de arbitri din Olanda, avându-l la centru pe Pol van Boekel.

  Van Boekel va fi ajutat de asistenţii Davie Goossens şi Charles Schaap, arbitru de rezervă fiind desemnat Richard Liesveld.

  Marius Şumudică, antrenorul echipei Astra, și-a avertizat jucătorii în privința meciului cu West Ham, din turul al treilea preliminar al Ligii Europa. Partida se va juca joi, la Londra, de la ora 21.45.

  Sper să recuperăm jucătorii şi la meciul cu West Ham să avem cât de cât prospeţime fizică, pentru că este o echipa care poate să îţi dea cu terenul în cap.

  Atât timp cât valoarea lotului este de 140 şi ceva de milioane de lire sterline, va daţi seama ce fel de jucători au. 35.000 de spectatori, cei mai fanatici din Anglia, deci va fi greu. Dar noi ne ducem să muncim, să alergăm pentru fiecare minge, să încercăm să ne dăm viaţă, la figurat, pentru o prestaţie cât mai bună”, a spus Marius Şumudică.

  Partida West Ham United – Astra Giurgiu, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, se va dispută de la ora 21.45 şi va fi condusă de o brigadă de arbitri din Elveţia, avându-l la centru pe Adrien Jaccottet. Jaccottet va fi ajutat de asistenţii Raffael Zeder şi Johannes Vogel, arbitru de rezervă fiind desemnat Alain Bieri.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img