More


  Atac FURIBUND al lui Dorel Coica la Kereskenyi Gabor: “Legături cu Jobbik şi bătăi cu jandarmii”

  =

  dorel-coica

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, s-a lansat azi într-un nou atac la adresa preşedintelui Organizaţiei Municipale Satu Mare a UDMR, deputatul Kereskenyi Gabor.

  Dorel Coica l-a acuzat pe Kereskenyi Gabor că ar avea legături periculoase cu cei de la Jobbik, formaţiune de extremă-dreaptă din Ungaria. Primarul municipiului Satu Mare a mai spus că nu se coboară la nivelul lui Kereskenyi Gabor, care se bate cu forţele de ordine sau consumă alcool în mod frecvent.

   

  kereskenyi

  „De la bun început, reprezentaţii UDMR au afirmat că nu doresc un post fără atribuţii. I-am întrebat ce pretenţii au, iar Kereskenyi a spus că se doreşte Învăţământul. Eu am refuzat, pentru că de acest sector se ocupă primarul, şi astfel au ajuns udemeriştii să spună că refuză postul de viceprimar. Domnul Kereskenyi, care s-a ocupat de Învăţământ cât a fost viceprimar, nu a făcut nimic, deşi susţine contrariul.Ce a făcut Kereskenyi cât a fost viceprimar? A însoţit în turnee jucătoarele de culoare şi s-a bătut cu jandarmii, de-a ajuns să i se pună cătuşe. Acuma strigă că nu am curajul unei confruntări televizate cu el! De ce să mă confrunt cu el? Eu, spre deosebire de el care doar latră, sunt omul faptelor. Să ştie domnul deputat că UDMR nu mai reprezintă interesele maghiarilor, care m-au votat în număr foarte mare, şi la fel vor face şi la alegerile de anul viitor”, a declarat Dorel Coica.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img