More


  Aur pentru Attila Nagy la Piteşti

  - Advertisement -

  nagy

  O nouă medalie strălucitoare pentru atletismul sătmărean. Attila Nagy, legitimat la CS Dinamo-Poli Iaşi a cucerit aurul la Naţionalele de seniori de la Piteşti.

  Un an bun pentru atletul sătmărean Attila Nagy. Sportivul pregătit de profesorul Gheorghe Fulop a terminat primul proba sa favorită, 400 metri garduri. Cu timpul de 51 de secunde şi 99 de sutimi, Nagy a devenit campion naţional de seniori pe pista de la Piteşti şi se pregăteşte acum de Balcaniadă.

  “Nu am vrut să forţez pentru că am fost accidentat şi nu doream ca lucrurile să meargă prost. Dar am reuşit să termin primul şi deja mă gândesc la Balcaniada din week-end“, a spus Attila Nagy.

  Iar la finalul acestei săptămâni, tot la Piteşti sunt programate Jocurile Balcanice, acolo unde Attila Nagy este printre favoriţii competiţiei. A fost un an bun pentru sportivul sătmărean care a participat cu echipa României la Campionatul European din Grecia, s-a clasat primul la Internaţionalele României şi a prins un loc trei la Cupa Europei din Slovacia.

  Tot la aceste campionate naţionale au fost prezenţi şi alţi sătmăreni de la cluburi din ţară. Cosmin Fărcaş, fotbalistul-atlet de la CSU Cluj-Napoca s-a clasat al treilea la 400 metri garduri – tineret, cu timpul de 55 de secunde şi 56 de sutimi. Iar Costică Mureşan acum la CSU Oradea a terminat pe cinci la săritura în înălţime, cu 1,90 metri. Cei doi sunt foşti sportivi de la LPS Satu Mare, pregătiţi atunci de profesorul Radu Achim.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img