More


  Avansări în grad la Jandarmerie

  =

  jan3

  Ziua de 31 iulie reprezintă pentru cadrele militare jandarmi o zi de împlinire şi de bucurie în acelaşi timp, deoarece alături de Ziua Armei şi de celelalte sărbători din cursul anului, este ziua în care după îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi parcurgerea stagiului în grad, militarii jandarmi sunt avansaţi în treapta ierarhică următoare.

  Jandarmeria sătmăreană s-a aflat ieri în sărbătoare prin faptul că un număr de 11 jandarmi din care doi ofiţeri şi nouă subofiţeri au fost recompensaţi cu înaintarea în gradul următor înainte de termen. Acesta este rezultatul a patru sau cinci ani de muncă, fiind totodată confirmarea maturităţii profesionale şi a dezvoltării capacităţilor operaţionale în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

  Ceremonia militară organizată cu prilejul avansării în grad la termen a 11 jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare a avut loc ieri, începând cu ora 9.00, la sediul unităţii. În cadrul ceremoniei, colonelul Vasile Bocea a dat citire Ordinului Ministrului de avansare în grad a doi ofiţeri, iar apoi s-a dat citire Ordinului Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare de avansare a celor nouă subofiţeri.

  Înmânarea noilor însemne de grad şi felicitarea celor avansaţi s-a făcut de către inspectorul şef al unităţii, care a transmis pe rând felicitări jandarmilor avansaţi ieri pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. Totodată le-a mulţumit pentru devotamentul şi tenacitatea dovedită în asigurarea ordinii publice la misiunile încredinţate. Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi dorindu-le mult succes pe mai departe.

  Astfel, în gradul de locotenent au fost avansaţi sublocotenenţii Vlad Ionuţ Chiuzbăian şi Ionuţ Gabriel Codeus. De asemenea, la gradul de plutonier major au fost avansaţi plutonierii Nicolae Alin Baloş, Răzvan Ionuţ Bota, Călin Gheorghe Dohan, Mihai Ioan Havrincea, Joszef Istvan Horvath, Cristian Cosmin Pop, Cristian Nelu Prefungă, Ioan Marius Sarca şi Ion Petre Zbona.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img