More  Avem sau nu stadion omologat?

  - Advertisement -

  stadion-olimpia_satumare

  Federaţia Română de Fotbal, prin Comisia de Competiţii, contrazice spusele preşedintelui Olimpiei, Dan Băbuţ, care luni, în conferinţa de presă a declarat că stadionul din Satu Mare nu va fi omologat şi astfel Olimpia riscă să nu mai poată evolua pe arena din oraş.


  Contactaţi telefonic de redactorul GNV, membrii comisiei au confirmat că Olimpia poate primi fără probleme omologarea pentru sezonul din toamnă. “Omologările se fac din oficiu. Aţi avut săptămâna trecută poziţia oficială a domnului Aurel Ionescu, şeful biroului de Competiţii. S-a întâmplat ceva? A picat vreun tavan între timp… Nu, păi în acest caz omologarea rămâne valabilă“, a spus scurt unul dintre interlocutării noştri.
  Cu şeful biroului Competiţii, Aurel Ionescu, am discutat săptămâna trecută, iar acesta a avut o poziţie clară: “Stadioanele în Liga a II-a se omologhează din oficiu. Dacă nu apar stricăciuni sau deteriorări ale acestora, omologarea se face şi pentru sezonul viitor“, a declarat atunci şeful de la Competiţii. Aşadar, declaraţiile conducerii Olimpiei şi cele ale FRF-ului se bat cap în cap.
  Care o fi acum adevărul e greu de spus. Cert este că, în cazul în care Olimpia se mută cu echipa din judeţ, pentru meciurile de pe teren propriu, forurile de conducere au declarat că banii spre echipă vor fi sistaţi, lucru confirmat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor.
  Iar surse din cadrul FRF susţin că în cazul în care stadionul ar intra în reparaţii, Olimpia nu ar fi nevoită să se mute din judeţ ci ar putea evolua la Carei, pe terenul Victoria, baza din Carei ridicându-se la pretenţiile minime de Liga a II-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts