More  Bronz la Balcaniadă pentru elevele lui Adi Pricop

  - Advertisement -

  volei

  La sfârşitul săptămânii care s-a încheiat, capitala Bucureşti a găzduit Campionatele Balcanice la volei cadete. Din lotul naţional au făcut parte şi trei sportive de la CSM Satu Mare: Alexandra Molnar, Adriana Matei şi Natalia Preda, transferată între timp în Banat.

  Cu fetele noastre în prim-plan, România a cucerit medalia de bronz, învingând în finala mică reprezentativa Muntenegrului, cu 3-0 la seturi. Până aici, fetele au învins cu 3-0 în grupe Macedonia, Rep. Moldova şi aceeaşi formaţie din Muntenegru, dar în semifinale au fost învinse cu 0-3 de Serbia, virtuala campioană balcanică, după ce a trecut în ultimul act de Turcia.
  Elevele lui Adrian Pricop vor face parte şi din lotul naţional de junioare, care vor juca tot în cadrul Balcaniadei, în Serbia, la finalul lunii august.
  Iar de vineri şi până duminică, perechile Angelica Podină/Alexandra Mişca, Beata Vaida/Adriana Matei şi Daiana Adamcsik/Denisa Mocar vor concura la Timişoara în cadrul Campionatului Naţional de beach-volley senioare, primele două echipe pentru CSM, ultima pentru Arad.
  Referitor la echipa CSM-ului, la începutul lunii august vom afla mai multe noutăţi, iar reunirea este programată cel mai probabil pe 15 august, iar ca noutate, profesorul de la LPS, Ovidiu Groza, ar putea fi cooptat în noua organigramă.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0