More  Bursa zvonurilor: Revine Adriana Pricop?

  - Advertisement -

  Bugetul Clubului Sportiv Municipal nu va permite echipei de baschet să aducă jucătoare de top sau să spere la o clasare pe podium.

  Conform unor declaraţii, se va merge pe mâna româncelor şi a sătmărencelor. Care? Nu se ştie. Pentru că fetele care au încheiat sezonul trecut la Satu Mare ar fi dorit să continue la CSM. Însă nu li s-a făcut nici o ofertă, nu li s-a propus nimic. Astfel că fiecare şi-a găsit echipă sau s-a întors la clubul de unde a fost împrumutată.

  Preşedintele Valeriu Neagu a declarat în presă că până la finalul săptămânii vom afla şi numele noului antrenor de la echipă.

  Iar speculaţiile au început să apară: Lavinia Năstruţ, Marius Tarţa sau Adriana Pricop. Din câte se parte, ultima din această listă ar putea reveni pe banca echipei.

  “Nu pot să neg că am avut o discuţie. Dar atât. Nu declar nimic, nu am luat nici o decizie. Trebuie să mă gândesc asupra viitorului meu. Nu ştiu dacă voi mai juca. Repet, trebuie să iau o hotărâre în ceea ce priveşte viitorul meu profesional“, ne-a declarat scurt Adriana Pricop.

  Dintre sătmărence, Eniko Laza nu a semnat şi s-ar putea să nu mai continue la CSM, asta după ce Flavia Ferenczi s-a întors la U Cluj-Napoca, sătulă să tot aştepte un semn de la conducerea sătmăreană, Andreea Olah şi-a prelungit înţelegerea cu CSM Târgovişte, iar Claudia Pop e prea scumpă pentru bugetul de austeritate de la club.

  Referitor la echipa a doua, care ar trebui să evolueze în Liga a II-a, se pare că FRB va renunţa la acest aspect, mai ales că noul sezon al Ligii Naţionale feminine ar putea avea doar 8-9 echipe la start. Tocmai de aceea, tragerea la sorţi a programului atât din campionat cât şi din Cupă a fost amânată pentru o dată ulterioară.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts