More


  Campioni la sport, buni și la carte

  - Advertisement -

  LPS

  Sportivii sătmăreni ajunși la examenul maturității ne-au demonstrat și în acest an că performanța și învățătura fac casă bună. Bacalaureatul a fost trecut cu brio fie că vorbim de voleibaliste, baschetbaliste, judoka sau fotbaliști. La Liceul cu Program Sportiv, șefa de promoție, Alexandra Mișca, a fost prima pe listă cu 9,30. De altfel după Bac, fosta voleibalistă de la CSM va merge cu o bursă de sport și studii la o universitate din SUA.

  A doua ca medie la LPS a fost judoka Mihaela Faur de la CS Unio cu 9,13 în vreme ce fotbaliștii de la Olimpia II Satu Mare, Răzvan Pop și Raul Cherecheș au fost pe 4 și 5 cu medii foarte bune, 8,5. Baschetbalista Kiss Bianca, floretistul Sebastian Flucuș sau căpitanul satelitului de la Olimpia, Paul Cristian, au trecut cu brio examenul. La Colegiul Național Mihai Eminescu, baschetbalista de la CSM, Valentina Bolba a avut o medie de 8.05 iar mijlocașul Olimpiei, Mircea Donca, a terminat cu 8.95! Cu viteză a trecut BAC-ul şi pilotul de raliu Laurenţiu Kira, care a avut media 8,63 la Liceul German Johan Ettinger.
  La Colegiul Doamna Stanca, baschetbalista de la CSM, Diana Moldoveanu, n-a avut emoții și a obținut o medie generală de 8,1 chiar dacă a mers pe un profil de matematică-informatică. Felicitări și mult succes pe mai departe!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img