More


  Ciprian Brata a debutat pentru Botoşani în Liga Europa

  =

  brata

  FC Botoşani a jucat joi seară în premieră în Liga Europa. Şi tot în premieră, fotbalistul sătmărean Ciprian Brata a debutat într-un meci din cupele europene pentru formaţia moldavă. Moldovenii au încheiat la egalitate partida cu georgienii de la FC Thinvali, 1-1, în prima manșă a turului I preliminar al Europa League.

  Purtător al tricoului cu numărul 7, mijlocaşul Ciprian Brata a intrat în minutul 74 în locul căpitanului Marius Croitoru.
  Petre Ivanovici a deschis scorul cu un șut din careu, în minutul 21, iar georgienii au înscris în primul minut al reprizei secunde, prin Nika Kacearava (46), de lângă Plămadă, la centrarea lui Țerțvadze.
  FC Botoșani a dominat categoric partida, însă a ratat numeroase ocazii de gol și nu a reușit decât o remiză cu o formație modestă, care s-a apărat aglomerat și scor un rezultat nesperat, care îi dă șanse la calificare. Elocvent pentru dominarea gazdelor este și raportul șuturilor, 20-5, dintre care 7-3 pe poartă, sau al cornerelor, 14-2.
  Manșa secundă va avea loc pe 9 iulie, la Tbilisi, iar echipa care va trece de această fază va juca în turul al doilea preliminar cu Legia Varșovia, vicecampioana Poloniei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img