More


  CS Satu Mare, aproape de medalie la copii

  =

  floreta

  Ieri, în cadrul Campionatului Naţional de scrimă copii din sala Floreasca – Bucureşti, a avut lot proba masculină pe echipe la floretă. În total 11 echipe s-au înscris dintre care trei de la CS Satu Mare.

  Din prima echipă au făcut parte Daniel Gabor, Marton Res şi Tudor Surducan, din a doua Enoch Gabor, Răzvan Nojea şi Lucas Serghie, iar din cea de-a treia Nicolas Pop, Matei Serghie şi Mark Simon.

  Pe tabloul de 16, CS 1 a avut tur liber, CS 2 a trecut de CSS Ploieşti 2 cu 45-24 iar CS 3 a pierdut cu CSTA Bucureşti cu 13-45. Pe tabolul de opt CS 1 a învins pe CSS Ploieşti cu 45-31, iar CS 2 a fost învinsă de CSS Triumf cu 15-45. Iar pentru locurile 9-12, CS 3 a pierdut cu CSS Ploieşti 2, scor 27-45, terminând concursul pe 11. Pentru locurile 5-8, CS SM 2 a pierdut în faţa celor de la ACS Balestra 2 cu 29-45. Pentru poziţiile 7-8, CS 2 a întâlnit CSS Ploieşti, care s-a terminat 45-39, iar echipa secundă a încheiat pe şapte competiţia.

  În semifinale, CS Satu Mare s-a duelat cu ACS Balestra. Din păcate sătmărenii au fost învinşi cu 45-13 şi s-au duelat pentru medalia de bronz cu CSTA Bucureşti. Din păcate sportivii noştri au pierdut, 30-45 şi au încheiat campionatul pe locul patru.

  Urmează azi şi mâine fetele. De la CS vor concura Melissa Korossy, Cristina Anderco, Diana Şuta, Tamara Ulici, Vivien Szabo, Teodora Şofran şi Teodora Turdean.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img