More


  CSM Satu Mare, în tratative cu jucători de Ligă Naţională

  =

  handbal3

  Chiar dacă e pauză competiţională, se pare că echipa de handbal de la CSM Satu Mare este pe cale să parafeze 4-5 transferuri. Sigur, numele noilor veniţi la echipa pregătită de Nicolae Istrate nu sunt încă date publicităţii, dar în perioada imediat următoare contractele acestora vor fi înregistrate la federaţia de specialitate.

  Nucleul echipei a rămas acelaşi, conform celor spuse de antrenorul Nicolae Istrate. Din lot nu vor mai face parte Santeiu, portarul Cutoi, Cristian Jurj, care nu s-a putut recupera după operaţia la genunchi şi Cristescu, care, conform unor surse, ar urma să semneze un contract la Galaţi, în prima ligă.

  Dintre noii veniţi, câţiva sunt tineri, alţii experimentaţi, cu meciuri în Liga Naţională.

  Campionatul începe pe 6 septembrie
  Conform ultimelor hotărâri ale FRH, campionatul Diviziei A va debuta cu noul sezon pe 6 septembrie. Iar meciurile se vor juca duminică, CSM urmând să evolueze de la ora 11.00. Deocamdată nu se ştie componenţa celor două serii, cert este că echipa sătmăreană s-a înscris nu în Liga Naţională, unde a fost invitată să joace după ce HCM Constanţa s-a retras ci tot în eşalonul doi.

  Avem echipă de baschet?
  Speculaţiile sunt în toi în această perioadă. Echipa de baschet de la CSM Satu Mare a reuşit “performanţa“ de a termina sezonul trecut pe un ruşinos loc 11, iar acum, situaţia e incertă. Deşi conducerea susţine, prin anumite părţi că CSM-ul are lot şi antrenor, doar se aşteaptă aprobarea banilor pentru semnarea contractelor, alţii spun că echipa şi situaţia este departe de a fi una stabilă.

  Componentele de anul trecut şi-au cam găsit echipe, Andreea Pop, Bianca Voica, Luminiţa Manta şi Diana Moraru au revenit la Arad, fiind doar împrumutate la gruparea sătmăreană. Singurele tentate să continue la Satu Mare sunt localnicele Eniko Laza şi Flavia Ferenczi, însă pe teren e nevoie de cinci jucătoare, plus un antrenor sau un manager.

  Iar visul conducerii de a avea o echipă alcătuită din localnice, sau românce, fără străine, e foarte greu realizabil. Sătmărencele de valoare au rămas la echipele unde au evoluat şi sezonul trecut (Andreea Orosz la Târgovişte şi Claudia Pop la Gernika Bizkaia), iar româncele de top au salarii pe care deocamdată, CSM-ul nu le poate plăti.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img