More


  CSM Satu Mare spune „pas”, merge U Cluj în Liga Naţională?

  =

  Handbal

  HCM Constanţa s-a retras din Liga Naţională iar FRH caută cu disperare o echipă care să-i înlocuiască pe „marinari” pe prima scenă a handbalului masculin românesc.
  Cum CSM Galaţi a intrat în elită în locul unei alte retrase, Ştiinţa Bacău, locul constănţenilor a fost oferit iniţial formaţiei CSM Satu Mare. Doar că din lipsă de fonduri şi cu un lot departe de pretenţiile primei divizii, oficialii clubului sătmărean au spus rapid… pas. Iar pe fir a intrat o altă formaţie ce a fost la turneul de baraj, U Cluj Napoca.
  Astfel, în prima ligă ar putea să apară “U” Cluj, echipă prezentă de asemenea la turneul de baraj, care şi-ar fi dat acordul de principiu să participe.
  Legat de refuzul CSM-ului de a merge în Liga Naţională, fostul preşedinte al CSM-ului, Vasile Fogel, a declarat că „ oferta e tentantă şi onorantă doar că în actualele condiţii clubul nu ar face faţă. Să ne bucurăm dacă financiar echipele de la CSM vor termina anul, nu să mai facă şi performanţă” a spus Vasile Fogel . Acesta a mai adăugat că  “lotul ar trebui întărit considerabil cu 9-10 jucători ca să facem faţă în liga naţională. E o şansă uriaşă, păcat că acum nu putem profita de ea”, a încheiat Fogel.
  Sunt însă şi voci care susţin că CSM-ul ar fi trebuit să facă un efort acum pentru a intra în Liga Naţională… Deoarece o eventuală tentativă de câştigare a seriei din Divizia A, sezonul viitor, şi apoi încropirea unui lot competitiv ar însemna e clar cheltuieli mai mari per total decât cele pe care le-ar face acum clubul pentru a aduce doar jucători…
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img