More


  Cupa Beach-Volley pe 11 iulie la Satu Mare

  =

  voleiplaja4-1342463660

  În această perioadă este rândul sporturilor de vară să revină în actualitate. Tocmai de aceea, pe 11 iulie, pe terenul de beach-volei de la Taberele Şcolare va avea loc prima ediţie a Cupei Beach-Volley.

  Organizatori principali sunt Asociaţia Judeţeană de Volei, A.J. Sportul pentru Toţi şi Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret. Profesorul Ovidiu Groza a invitat echipe din Oradea, Sighet, Cluj Napoca, Baia Mare, respectiv Satu Mare, turneul fiind rezervat cadetelor (U 16). Pe această cale, doritoarele se pot înscrie până pe 10 iulie, la numărul de telefon 0741.527.849, persoană de contact antrenorul Ovidiu Groza. Competiţia va începe sâmbătă, 11 iulie, de la ora 9.00, iar la final vor fi acordate premii, cupe şi diplome.

  Referitor la preluarea echipei de volei de la CSM Satu Mare, profesorul Groza a precizat că discuţiile sunt avansate, se aşteaptă încheierea probelor de la Bacalaureat, după care se vor lua deciziile. Dacă totul va decurge normal, echipa de volei ar urma să se reunească pe 15 august. Însă toate la timpul lor…
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img