More


  Daniel Tillinger a fost la un pas de… Steaua!

  - Advertisement -

  tillinger

  Considerat a fi unul dintre cei mai talentaţi juniori de la Olimpia, mijlocaşul de 18 ani, Daniel Tillinger, a fost la un pas de a ajunge la Steaua Bucureşti.
  În vara trecută, antrenorul de atunci al Stelei, Costel Gâlcă, s-a interesat de situaţia lui Tillinger şi l-ar fi dorit pe sătmărean în Ghencea.
  Negocierile au intrat însă în impas vara trecută, lucrurile fiind confirmate chiar de preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală.
  Costel Gâlcă îl ştia pe Tillinger de pe vremea când acesta pregătea selecţionata de juniori U17 a României. Gâlcă a rămas atunci impresionat de evoluţiile mijlocaşului de la Olimpia, dar, din păcate, din motive neclare înţelegerea a căzut…Se pare că pe fir ar fi apărut un intermediar, lucru neagreat de cei de la Steaua!
  Sursele noastre susţin că oficialul Stelei ar fi încă deschis la o colaborare pe viitor cu Olimpia Satu Mare, mai ales după revenirea lui Catrinel Raţ în conducerea grupării fanion. E cunoscută de altfel relaţia de prietenie dintre preşedintele campioanei şi actualul manager general de la Olimpia!
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img