More


  Distracție… Royală!

  =

  dans

  Distracție mare la sala de balet de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Dansatorii de la grupa de începători de la Royal Dance Club se află în plin cantonament iar antrenorii Cristian Cordea și Ovidiu Ignat le-au pregătit un program diversificat plin de surprize. Este vorba de 30 de copii de la grupele de începători, cei care în această dimineață au alternat joaca și distracția cu un program mai lejer de antrenament.

  Dimineața copiii aleargă pe dig și au parte de jocuri distractive iar apoi după pauza de masă de la amiază urmează antrenamentele de dans. În plus, de două ori în acest cantonament e programată și o ieșire la piscină.

  Azi i-am găsit pe copii angrenați în concursuri de sărit coarda sau, rațele și vânătorii sau țară, țară vrem ostași… Veselia e la ea acasă iar printre antrenamentele specifice de dans sportiv, puștilor li se pregătesc momente inedite de destindere.

  Antrenorii au fost plăcut surprinși să vadă că inițiativa lor de a-i aduce din vacanță la sala de dans a prins iar copiii au răspuns pozitiv la toate acțiunile. ”Copiii vin cu plăcere și asta e important. Le-am pregătit un program variat și totul se bazează pe voie bună și distracție. Până la urmă e vacanță și vrem să îmbinăm munca cu distracția. Cantonamentul se încheie vineri dar antrenamentele continuă toată vara la noi la club”, au declarat pentru Nord Vest TV, antrenorii Cristian Cordea și Ovidiu Ignat.

  În paralel grupa de avansați își continuă antrenamentele. Royal Dance Club va participa cu câteva perechi, în Germania, în luna august la un puternic concurs internațional la Stuttgart iar apoi din septembrie se va relua sezonul intern. Și cei mari vor avea parte de o pregătire centralizată în această vară, o parte dintre perechi vor merge chiar în cantonament la Reghin cu loturile naționale.

  În privința rezultatelor din prima parte a anului, antrenorii Ovidiu Ignat și Cristian Cordea se declară mulțumiți. ”Suntem în top cu perechile noastre și ăsta nu e puțin lucru. Și concursul de la Satu Mare a ieșit foarte bine așa că avem motive de satisfacție. Trebuie să râmânem în priză pentru că și la toamnă avem competiții importante, vine și Cupa României și suntem obligați să ne prezentăm la cel mai înalt nivel”, a încheiat Ovidiu Ignat!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img