More


  Doar 30 de candidaţi repartizaţi pe locurile titularizabile din învăţământ

  =

  sedinta

  În cadrul ședinței publice de repartizare, desfăşurată ieri, pe 92 de posturi titularizabile publicate la nivelul județului Satu Mare a candidaților cu note peste 7 atât la proba scrisă cât și la proba practică/inspecția specială la clasă, au fost repartizați doar 31 de candidați, deoarece la unele discipline cu posturi titularizabile nu a fost niciun candidat cu notă peste 7.

  Următoarele etape de repartizare pe posturi din învățământul preuniversitar vor avea loc începând cu data de 24 august 2015.

  Vineri au fost afişate rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, sesiunea 2015. Din cei 307 de candidaţi care au fost notaţi, un număr de 72 au depus contestaţii în termenul prevăzut de metodologie. La cele 72 de contestaţii, în urma reevaluării, la 41 de lucrări nu s-a modificat nota, la 20 de lucrări a fost mărită nota, iar la 11 lucrări s-a micşorat nota. Menţionăm că la 5 lucrări notate iniţial cu note mai mici decât 5 li s-a mărit nota la peste 5, la 4 lucrări evaluate iniţial cu note sub 7 li s-a mărit nota peste 7, la o lucrare notată iniţial peste 5, în urma reevaluării a obținut notă sub 5 și la o lucrare notată inițial peste 7, în urma reevaluării a obținut notă sub 7.

  Astfel, situaţia finală, pe tranşe de note, la nivelul judeţului Satu Mare arată că 88 de candidaţi au luat note mai mici de cinci, 117 note cuprinse între 5 şi 7, în timp ce 102 candidaţi au luat note mai mari de şapte. Ponderea finală de promovabilitate (note mai mari decât 5), la nivelul judeţului Satu Mare, este de 70,87%, iar ponderea notelor mai mari decât 7 este de 33,0%.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img