More


  Doi ani de “Aquapark” la Satu Mare

  - Advertisement -

  star

  Aquaparkul “Aquastar” din Satu Mare s-a aflat sâmbătă în zi de sărbătoare, fiind celebraţi doi ani de la deschiderea obiectivului turistic. Cu această ocazie au fost organizate o serie de activităţi care să puncteze acest eveniment, totul culminând cu o tombolă cu premii speciale şi un beach party.

  De-a lungul întregii zile au fost organizate jocuri şi concursuri cu multe cadouri şi programe de animaţie pentru copii. După cum ne spunea şi asistent managerul Aquastar, Brancsik Zsolt, la doi ani de la deschiderea aquaparkului sătmărean s-a dorit organizarea unei zile festive, mai deosebită decât zilele obişnuite. Adulţii s-au putut înscrie la concursurile de tenis de masă, concursuri de dans sportiv, de tras frânghia sau de şah. “Am împlinit doi ani de Aquastar. A fost o zi plină de concursuri pentru copii, pentru adulţi. Am început cu un concurs pentru copii, în care s-au câştigat multe îngheţate, iar adulţii au câştigat bere. Apoi, adulţii s-au întrecut la concursul de tras frânghia. A fost şi un concurs dedicat doamnelor”, a spus Brancsik Zsolt.

  De doi ani de zile de când s-a deschis, Aquapark-ul din municipiul reşedinţă de judeţ atrage tot mai mulți turiști. Dacă înainte sătmărenii stăteau la coadă pentru a pleca în Ungaria pentru o bălăceală, acum vecinii noștri au ajuns să treacă granița pentru a veni la Satu Mare. Și nu doar maghiarii se distrează la Aquapark-ul sătmărean. În parcare găsești mașini din Maramureş, Bistrița și Sălaj. Iar clienții se declară mulțumiți iar distracția e la cote maxime , atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, mai ales atunci când vine vorba de tobogane. “Am mai adus fum greu, care se va depune pe fundul bazinului cu tobogane, iar cei care se dau pe tobogane au intrat direct în fum. Este ceva nemaivăzut în toată ţara. Avem foarte mulţi clienţi din Maramureş, din Zalău şi din ce în ce mai multe maşini din Ungaria”, a mai spus Brancsik Zsolt. Aniversarea Aquaparkului s-a terminat cu un spectaculos foc de artificii.
  Silvia Spanciu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img